Varausehdot

Paajoen vuokramökit noudattaa majoituspalveluiden varaamisessa ja peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Varausehdot astuvat voimaan heti varauksen teon jälkeen. Varaajan tulee olla täysi-ikäinen.

Varaaminen ja maksu

Paajoen vuokramökit lähettää asiakkaalle vahvistuksen varauksesta sähköpostitse, jossa on osoite avaimennoutopaikkaan sekä muut tiedot. Ennakkomaksu (25% majoituksen osuudesta) erääntyy 7 päivää varauksen teon jälkeen ja loppuosa neljä viikkoa ennen varauksen alkua. Mikäli varauksen alkuun on tekohetkellä alle kuusi viikkoa aikaa, erääntyy koko summa maksettavaksi yhdellä kertaa. Jos vuokrauksen peruutus tapahtuu sen jälkeen, kun varausmaksu on jo maksettu, palautamme summan, jos saamme kohteen edelleen vuokrattua. Muussa tapauksessa varausmaksua ei palauteta.

Peruutukset

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti vuokranantajan sähköpostiosoitteeseen. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, kun vastaanotamme tiedon perumisesta. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

Varauksen peruuntuminen siitä syystä, että asiakas tai hänen samassa taloudessa asuva lähiomainen sairastuu vakavasti, joutuu onnettomuuteen tai kuolee, asiakas on oikeutettu saamaan rahansa takaisin. Peruutus on tehtävä viipymättä ja peruutuksen syystä on toimitettava lääkärintodistus Paajoen vuokramökeille. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 48 tuntia ennen varausajankohdan alkua tai varauksen aikana ei asiakkaan suorittamaa maksua korvata.

Paajoen vuokramökkien oikeus peruuttaa varaus

Vuokranantajalla on oikeus perua varaus, mikäli suoritusta ei ole maksettu eräpäivään mennessä.

Jos ennen vuokrausajan alkua vuokramökissä tapahtuu vesi-, palo- tai joku muu yllättävä vahinko, on vuokranantajalla oikeus perua varaus. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa vuokra takaisin.

Paajoen vuokramökit ei maksa vuokraa takaisin, jos tapahtuu ennalta arvaamaton ilmiö, (myrskyt, luonnonilmiöt, sähkökatkot jne), johon vuokranantaja ei voi vaikuttaa.

Vastuukysymykset ja vahingot

Paajoenvuokramökit ei vastaa sellaisesta asiakkaalle aiheutuneesta vahingosta, joka aiheutuu ennalta-arvaamattomasta syystä, force majeure, jota ei ole vuokranantajan mahdollista ollut ennaltaehkäistä.

Vuokralaiset vastaavat itse henkilökohtaisesti (esim. omalla kotivakuutuksella) kohteessa tapahtuvista irtaimiston tai kiinteän omaisuuden vahingoista.

Kaikki lomakohteeseen liittyvät huomautukset ja valitukset tai oleskelun aikana tapahtuvat vahingot on ilmoitettava mieluummin heti mutta viimeistään lähtiessä omistajalle.

Oleskelu loma-asunnossa

Lomakohde on asiakkaan käytössä tulopäivästä klo 15.00 lähtöpäivään 12.00. ellei toisin sovita.

Asiakas vastaa itse loma-asunnon loppusiivouksesta tai ostaa loppusiivouksen 100 €. Tilattuun loppusiivoukseen ei sisälly astioiden pesu eikä suursiivous. Ellei siivousta ole suoritettu, omistajalla on oikeus periä siivousmaksu. Loma-asunnoissa on tarkemmat siivousohjeet. Jos lomakohde on ylenmääräisesti sotkettu (esim. oksennukset, kaatuneet juomat jne) on vuokraaja velvollinen maksamaan lisäkorvauksen.

Liinavaatteet (lakanat, tyynyliinat ja pyyhkeet) voi vuokrata vuokranantajalta 15 €/henkilö, tai omat liinavaatteet voi tuoda mukana. Liinavaatteiden käyttö on pakollista. Tyynyt ja peitot kuuluvat loma-asuntojen varustukseen.

Mökin pihalle saa tuoda oman asuntoauton tai asuntovaunun. Asiasta on hyvä ilmoittaa etukäteen. Veloitamme paikkamaksuna 15 €/vrk.

Sähköauton (täyssähkö/hybridi) lataus maksaa 30 snt/kWh. Ilmoitathan aina erikseen mikäli aiot ladata autoasi vierailun aikana.

Paljun tuonti on sallittu, mutta vettä ei saa ottaa loma-asuntojen hanoista vaan järvestä. Myös paljupuut on tuotava mukana. Polttopuut kuuluvat loma-asunnon normaaliin käyttöön.

Kaikki loma-asuntomme ovat savuttomia.

Lemmikkieläinten tuonnista kohteeseen on ilmoitettava varausta tehdessä. Kaikkiin loma- asuntoihin ei saa lemmikkiä tuoda.

Loma-asunnon maksimihenkilömäärä ei saa ylittyä, jollei omistajan kanssa toisin sovita. Ylimääräisistä henkilöistä veloitamme 20 €/hlö/vrk.