Tekemistä

Himos hiihtokeskus Paajoen vuokramökkien läheisyydessä

Laskettelu

Hiihtokeskus Himos tarjoaa ympäri vuoden erilaisia palvelujaan. Laskettelu, moottorikelkkasafarit, tennis, mönkijäretket ja pitkät hiihtoladut monien muiden harrastusmahdollisuuksien lisäksi päästävät lomailijan varmasti irti arjesta.

Golf Paajoen vuokramökkien läheisyydessä

Golf

Uusi ja upea täysmittainen golfkenttä on auennut Suomen golfkenttien valikoimaan: Himos Golf Himoksen monipuolisessa ympäristössä!

Himoksen festarit ja tapahtumat Paajoen vuokramökkien läheisyydessä

Festarit ja muut tapahtumat

Himoksen kesä on täynnä tapahtumia: Himos Juhannus, Iskelmä Festivaali, Jysäri, Finnhits Festivaali, New Wine ym. ym. Suurtapahtumien lisäksi Himos Areena tarjoaa ympäri vuoden upeita konserttielämyksiä.

Kalastus Paajoen vuokramökeillä

Kalastus

Päijänne on kalarikas järvi, joka tarjoaa monenlaisia kalastusmahdollisuuksia aina kesäiltojen onkimisesta talviöiden madepilkintään. Useimpiin harrastuskalastusmuotoihin ei tarvitse lupia, mutta tarvittaesaa lisätietoa luvista saa meiltä. Myymme niitä. Elokuussa myös ravustaminen on mahdollista. Mikäli rapuonni ei itseä suosi, voi rapujuhlat järjestää myös Timon pyytämillä ravuilla. Kysy lisää!

Ratsastus Paajoen vuokramökkien läheisyydessä

Ratsastus

Askellajiratsastuksen opetusta, maastoratsastusta ja kursseja kaiken tasoisille ratsastajille. Kivat, koulutetut ja luotettavat hevoset sekä pienet ryhmät ja yksilöllinen, asiantunteva ohjaus ja opetus. Vaihtelevat, rauhalliset maastot keskisuomalaisessa metsämaisemassa. Pirttijärven ratsastustila toimii ympäri vuoden. Tule ja tutustu aitoon ja alkuperäiseen islanninhevoseen!

Melonta Paajoen vuokramökeillä

Veneily

Kesäisin ympäristö tarjoaa monenlaisia elämyksiä meloen tai soutaen. Jokaisella vuokramökillä on omat soutuveneet ja pelastusliivit. Lisäksi kajakit (yksikkö 25 euroa/vrk ja kaksikko 30 euroa/vrk), perämoottori (2.5 HV Yamaha; 25 euroa/vrk + polttoaine) ja sähköperämoottori (20 euroa/vrk, ei polttoaine tms. lisäkuluja) ovat vuokrattavissa meiltä. Päijänteellä kisaillaan joka kesä myös perinteinen sisävesien suurin purjehduskilpailu Päijännepurjehdus.